Det er nå 21 feb 2019 04:17

Alle klokkeslett er UTC+01:00
Legg inn nytt emne  Svar på emne  [ 1 innlegg ] 
Forfatter Melding
Legg innLagt inn: 28 jul 2006 14:04 
Brukeravatar
Offline

Registrert: 11 sep 2005 07:07
Innlegg: 6180
Mine biler: ^^^^^^^^
'03 Space Star Comfort
Sted: Akershus, Langhus
I HØST LANSERER CHEVROLET ENDA EN NY BIL: CHEVROLET EPICA.

28. Juli 2006:
Chevrolet Epica
Bilde

-Stor mellomklasse sedan til under 300 000,- kroner
-Meget stillegående og vibrasjonsfri 6-sylindret rekkemotor
-Massevis av plass og komfort - fremragende lydisolering
-Omfattende utstyrs – og sikkerhetsnivå

I tillegg til Chevrolet Captiva, vil vi i høst også lansere Chevrolet Epica i Norge, en ny elegant sedan i mellomklassen. Bilen kjennetegnes ved sitt vellykkede utseende, dristig linjeføring og spesielle designelementer som front - og baklykter, samt den forkrommede grillen med sin markante tverrbjelke, som bærer den stolte Chevrolet logoen. Bilen for mennesker som ikke lenger har behov for stasjonsvogn og som ønsker seg en moderne, stor komfortabel sedan til en meget gunstig pris.

Den forhjulsdrevne bilen har følgende utvendige mål 4805mm/1810mm/1450mm (lengde/Bredde/høyde) og en akselavstand på 2700mm. Med sitt elegante kroppsspråk innleder Epica en ny design æra for GM Korea. Høydepunktene inkluderer stor plass både for passasjerer og bagasje, den effektive lydisoleringen og et omfattende komfort - og sikkerhetsutstyr. Bagasjerommet har en kapasitet på hele 480 liter og bakseteryggen kan legges ned i forholdet 1/3: 2/3, slik at man også kan frakte lengre gjenstander for eks ski.

Komfort
Bilen leveres i Norge i første omgang med en 6-sylindret rekkemotor på 2.0l. Den tverrstilte, meget kompakte drivenheten, får anerkjennelse for sin vibrasjonsfrie gange, noe som skyldes rekkekonseptet som gir en perfekt motorbalanse. Likeledes er det foretatt en rekke tiltak for å redusere lydnivået i bilen totalt sett, noe som gjør Epica til en særdeles stillegående konkurrent i sin klasse.

Motoren som yter 103kW/ 141HK og har et dreiemoment på 195 Nm v/3800 o/min, kan enten leveres med 5-trinns manuellgearkasse eller 5-trinns automatgearkasse. Toppfarten er på over 200 km/t.
På tross av bilens størrelse har den et moderat forbruk på 0.82 l pr. mil.(Automat 0.89 l)
Neste år vil Epica også bli levert med en 2.0 liter, 4-sylindret common-rail turbo diesel på 150 HK. Motoren har et dreiemoment på 320Nm v/2000 o/min. Partikkelfilter er standard.

Sikkerhet
Epica’s passasjerer nyter godt av maksimal sikkerhet og kjørekomfort. Det moderne chassiet er utstyrt med McPherson forstilling og en multi-link bakstilling som sørger for komfortable og sikre kjøreegenskaper. Bilen har ventilerte skivebremser foran og skiver bak, og er utstyrt med et 4-kanals ABS system med EDB og antispinn. Den stabile passasjercellen er bygget av 40 % høyfast stål og passasjerene beskyttes i tillegg av 6 kollisjonsputer, beltestrammere og
4-veis regulering av hodestøttene foran.

Utstyr
Epica LT leveres med et omfattende standard utstyr, bl.a: Lettmetallfelger, tåkelys foran, fartsholder, ryggesensor, regnsensor, info-panel, lengde og høyderegulerbart ratt, RDS radio m/CD spiller, 8 høytalere og MP3, elektronisk klimaanlegg, skinntrukket ratt og gearkule, korsryggstøtte i førersetet, oppvarmet felt for viskerbladene, fjernbetjent sentrallås, 6 kollisjonsputer, midtarmlene foran og bak, 4 veis regulering av førersetet, automatisk avblendbart innvendig speil, elektrisk regulerbare og oppvarmede utvendige speil, setevarmere foran og mye, mye mer.

Chevrolet Epica LT lanseres i begynnelsen av september og vil ha følgende priser levert Drammen bilhavn.

Epica LT 2.0l 141 HK Kr. 289 900,-
Epica LT 2.0l 141 HK Automat Kr. 309 900,-

Kilde: http://presse.chevrolet.no/artikkel.asp?id=241


Toppen
   
Vis innlegg fra forrige:  Sorter etter  
Legg inn nytt emne  Svar på emne  [ 1 innlegg ] 

Alle klokkeslett er UTC+01:00


Hvem er online

Brukere i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest


Du kan ikke opprette nye emner i dette forumet
Du kan ikke svare på emner i dette forumet
Du kan ikke redigere egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke slette egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke laste opp vedlegg i dette forumet

Søk etter:
Gå til:  
Kjører på phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Norwegian (bokmål) Language Pack © Lars Christian Schreiner